Historien om SAF

Hvor kom det fra?

Hovedideen til SAF, Sailing Anholt Festival - en social sejlerfestival blev skabt i 2018, egentlig i et forsøg på at arrangere en simpel tur til Anholt for sin lokale sejlklub, men kun få bed på, så scopet blev udvidet lidt i forhold, hvem der skulle med, og hvor de kom fra. 


Når man kiggede på søkortet, var Anholt jo rigtig fint placeret i forhold om man kommer fra Aalborg, Kolding, Roskilde fjord eller København. Alle ville have mulighed for at komme frem indenfor overskuelig tid. Vi testede de grundlæggende rammer i 2018, og alt forløb super godt med folk fra forskellige steder fra i Danmark.  


Hele formålet med sejlerfestivalen, er at det konstant skal være under udvikling gennem årene, gennem en eller flere mennesker og grupper, og derfor ikke nødvendigvis de samme tovholdere hver gang. Det skal være sjovt at arrangere og deltage i - og der skal være plads til masser af spændende ideer og forslag. Det mener vi er med til at udvikle sejlsporten og bringe folk tættere sammen.

image6
image7

Den allerførste gang...

 Vi har samlet lidt billeder og video fra første tur, hvor vi testede konceptet. Sejladsen, vejret, stemningen og ikke mindst alle de fantastiske mennesker der havde taget turen til Anholt. Alt var i top. Temperaturen ramte 27 grader og der blevet badet i havnen og fortalt en masse sejlerhistorier fra alle steder i landet.